17 Mart 2014 Pazartesi

Dr. Aytuğ Kolankaya İnceliğin Formülünü Verdi

Aytuğ Kolankaya
Aytuğ Kolankaya
“Genel kilo kontrolü ve obezitenin önlenmesi için yapılan tüm egzersiz ve diyetlere yeni bir yardımcı geldi.”
Türkiye’nin ünlü doktorlarından Aytuğ Kolankaya, kilo vermek isteyen, kilosunu korumak isteyen, bölgesel yağlanmalardan şikâyet eden ve obezite ile mücadele eden kadın ve erkeklere, inceliğin formülünü anlattı. Sağlıklı yaşam için verdiği ipuçları ve beslenme önerileri ile tıp dünyasının önde gelen uzmanlarından biri olan Dr. Aytuğ Kolankaya, son dönemlerin en çok konuşulan ürünü olan Fat-Block’un  yağları vücuttan nasıl attığından bahsetti.


Kadınlar Kadar Erkeklerin de Tercihi
Yağ tutucu özelliğe sahip Captoglicolipid içeren tek patentli formül olan Fatblock besinler ile alınan yağların emilmesini önleyerek kişilerin kilo vermesine yardımcı oluyor.

Captoglicolipid, karides gibi deniz kabuklularının kabuğundan elde edilen polisakkarit yapısında bir bileşen. Uzun yıllardır İlaç ve Gıda Sanayisinde son derece yaygın kullanım alanı bulan Captoglicolipid, son zamanlarda yağ bağlayıcı özelliği sayesinde obezite ile mücadelede de kullanılıyor. Fat Block formülizasyonunda kullanılan bu madde, yemeklerle alınan yağları tutarak fazla kiloları azaltmaya, kiloyu kontrol altına almaya, besinlerden alınan kolesterolü düşürmeye destek olan önemli bir madde.
İki katmanlı tabakası sayesinde FatBlock zayıflama konusunda çift etkili bir role sahip. Bir tarafı yağ tutucu diğer tarafı fiber özellik gösteren bu ürün, genel kilo kontrolü ve obezitenin önlenmesi için önemli bir yardımcı. Bu yüzden sadece kadınlar tarafından değil erkekler tarafından da tercih ediliyor.

Güvenilirliği Kanıtlanmış Bir Ürün
FatBlock aynı zamanda Avrupa’nın (Lob’in Europe) “2013 en inovatif zayıflama ürünü” ödülü sahibi. Belçika Prodigest laboratuvarlarında, yemeklerle birlikte alınan yağların %40’ına kadar olanını tuttuğu ve bağırsaklar yoluyla atılmasını sağladığı kanıtlandığı için ürün oldukça güvenilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.