18 Aralık 2008 Perşembe

Ahmet Maranki

ahmet maranki
Ahmet Maranki



Ahmet Maranki, Prof. Dr.

DOĞUMU : 1956, Kastamonu
MEDENİ HALİ : Evli - Üç çocuk
BİLDİĞİ YABANCI DİLLER : İngilizce, Arapça, Osmanlıca ve Azerbaycanca Türk Dili (iyi), Rusça (orta)


ÖĞRENİMLERİ : İstanbul Bogaziçi Üniversitesi, önlisans İngilizce 2 yıllık - 1983
Tekel Genel Müdürlügü İleri İngilizce - 2 yıllık kurs - 1987
Türk Edebiyat Vakfı Arapça - 2 yıllık kurs - 1988
İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadi Enstitüsü;Metod geliştirme İş Analizi kursu 1984 Verimlilik kursu - 1985
Ergonomi kurs mezunu - 1986
ABD´de Tarım Bakanlıgı Kursu,(iki defa) - 1991
ABD Sosyal Güvenlik ve Yönetim Sistemleri Kursu mezunu - 1991
ABD Kentucky Üniversitesi Mesleki Doktora üstü akademik çalışma - 1991
ABD´de Müslüman Kızılderilerle iligili araştırma - 1991
Azerbaycan´da BMTeşkilatı bünyesinde yaptıgı ilmi çalışmalara göre yılın en başarılı ilim adamı sertifikası - 1998


ÇALIŞMA SAHALARI :
1979 yılından bu yana eski adıyla Maliye Gümrük Tekel Bakalnlıgının çeşitli ve üst kademelerinde teknik, idari görevler, eksper - baş eksper - baş uzman.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanlıgı ilgili biriminin "baş uzmanı olarak Azerbaycan Devletinin talebi üzerine uzmanlık konularıyla ilgili çalışmalar, ilmi araştırmalar ve üniversitelerde ders vermek üzere görevlendirilmiş, halen bu göreve devam etmekte.
Birleşmiş Milletler teşkilatı UNDP - Kalkınma Programı Gönüllü Uzmanı olarak 1993 yılından bu yana Azerbaycan´da Planlı ekonomiden Pazar ekonomisine geçişle, Pazar ekonomisi, Pazarlama, Milletler arası pazarlama konularında devlet programları hazırlamış, halen bu programların icrasıyla ilgili olarak Azerbaycan´daki devlet, özel ve Devlet Üniversitelerinde hocalık (lecturer) çalışmalarını ve yeniden yapılanma programlarını (development) yürütmektedir


Prof. Dr. Ahmet Maranki tüm dünyada insanların zihinlerinin kontrol edildiğini öne sürüyor. Dünyanın Gizli kalmış sırlarını açıkladığını söylüyor. Gizli ve bilinmeyen kavramlar ne ?

Kozmik bilim, bio enerji, sağlıklı yaşam gibi konular üzerinde uluslararası alanda çalışmalar yapan Azerbaycan Kozmik Araştırmalar Enstitüsü`nden Kozmik Bilim Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, hayatın sırları, sağlıklı yaşam ve dünyada gizli kalmış çalışmalarla ilgili şok edici bilgiler verdi. Maranki, Türkiye`de açılan kuyuların hepsinde petrol olduğunu ifade etti.

"Kozmik Bilim ve Kozmik Bilinç" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ahmet Maranki, kozmik bilimin akıl sahiplerine, yani aklını kullananlara ve düşünenlere hitap ettiğini, kozmik bilincin ise kainat kitabını ilim ve fen noktasında okumak olduğunu söyledi. Konferansında izleyenleri şaşırtan ve ilgisini çeken konulara değinen Ahmet Maranki, dünyanın büyük bir patlamayla oluştuğunu ve bu patlamayla devamlı bir enerjinin yayılıp genişlediğini, genişlemeyle birlikte ise yeni bir enerji ortaya çıktığını dile getirerek, "Kainatın bu hareketlilikle beslenmesi kozmik bilime göre bu enerjiyle bağlantılıdır. Bu gördüğümüz genişleme ve yayılan enerji bütün kozmosu etkilediği gibi dünyamızı da etkiliyor. Yaratıcı diyor ki; `Sizin göremediğiniz ama her zaman bedeninizde ve çevrenizde enerji ve canlılar var. Bizim görünmez vazifeli yaratıklarımız var` diyor. Bu çok önemli. O canlılar bizim etrafımızdaki enerjidir. Bu enerji topraklanmadığı takdirde birçok hastalıklar bizi beklemektedir. Etrafımızda oluşan enerjiler canlıdır ve yaratıktır. Dinin emri de bunu gösteriyor. Bu çok önemlidir" dedi.

İlk defa dünyada bir elin yaydığı enerjileri tespit ettiklerini, vazifeli yaratıkların şu anda boyutta, her şeyin etrafında olduğunu, bilimsel olarak yüz milyon katrilyon canlılı 10 üzeri 16 milyon kalındığında etrafı koruyan canlılar bulunduğunu, bunların bilimsel olarak görüntülendiğini, enerji diye bilinen bu canlılardan koruma alanı oluştuğunu kaydeden Maranki, "Düşüncelerimize göre, etrafımızdaki enerji şekil değiştirmektedir. Kötü bakarsanız enerji alanınız kötü olur. Bunları iyi düşünün, etrafımızdaki canlılar tüm yaptıklarımızı kontrol merkezine iletiyor. Orada bir eksi veya artı veriliyor. Mesela 100 eksiniz olduğunda bir yere çarpabilir, bin tane olduğu zaman başka bir şey olabilir" uyarısında bulundu.

"RENKLERİN HEPSİNİN TEDAVİ EDİCİ ÖZELLİĞİ VAR"
Dünyadaki 124 bin hayvanın ve bitkinin hepsinin rengarenk olmasının tesadüf olamayacağına da dikkat çeken Maranki, bunların eşref-i mahlukat olan insanlar için yaratıldığını vurgulayarak, "Bilimsel olarak bazen kabul edilmese de, `biz topraktan yaratılmışız` diyoruz. Toprağız. Toprak ve suyun çekilmiş fotoğraflarına bakıldığında bunların hiç birinin tesadüf olamayacağı görülecektir. Demek ki; gören onun ötesinde bir güç. Biz yaratıcının boyasıyla boyanıyoruz. Mor, lacivert, mavi, yeşil, sarı, turuncu ve kırmızı. Bu renklerden istifade edin. Renklerin hepsinin tedavi edici özelliği vardır. Osmanlı döneminde renk, ses, müzik odaları vardı. Biz bunları unuttuk. Bütün noktalar bedenimizde var. 8 ayrı noktada renkler var. Tesadüf müdür? Hepsi canlı hepsi enerji saçıyor. Ama bizim insanlarımız televoleler, maçlarla uğraşıyor. Konuşanlar günah keçisi kabul ediliyor ama bunlar gerçektir. Kainatın kitabını okuyarak, sağlımızı korumaya devam edebiliriz. Tabii ki tıp da olacak" diye konuştu.

"NİKAHLI EŞE DOKUNUNCA RENKLER NORMAL"
İnsanların etrafındaki canlıların (enerjinin) düşüncelere göre değiştiğini, bunun hızının ise ışık hızını aştığını dile getiren Maranki, bunların hepsinin belgeli olduğunu vurguladı. Krilyan tekniğiyle ilginç bir deney yapıldığına işaret eden Maranki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nikahlı ve nikahsız yaşadığız dokunmayla gelişen olaylara bakalım. Erkek nikahlı eşine dokunduğu zaman renkler normal seyrediyor. Ama kendisine yabancı bir kadına dokununca kapkara oluyor. Yaratıcının emirleri dışında olduğu kareler kapkara. İlk defa bunlar bilimsel olarak kanıtlandı. Düşünceye göre çevremizdeki renklerde değişmeler oluyor. Sağ elle aldığımız elmanın rengi bile değişik. Bunun gibi örnekler çok. Gıda konusuna bakıldığında meyveler enerjilerini dışa doğru veriyor. Sağlığımız için de gıdaları zamanında yemeliyiz. Enerji durumları değişik olur. Mantarın müthiş bir enerjisi vardır.

Ağaçların etrafındaki zehir şifadır, yılan zehri şifadır. Ama bizim enerjimiz ona yetmediği için zehir etkisi yapıyor. Şimdi bunlar silah sanayiinde kullanılmaktadır. Hücrenizi çalıştırın, havuçta da yoğun bir enerji vardır. Sabahları bir elma, havuç, kırmızı pancar suyu içine bir kaşık bal koyup için. Hayatınızda çok şey değişecek. Bir elmanın çekirdeğinde bir elma ağacı varsa, onun çekirdeğini atmak akıl işi değildir. Bu enerji çeşitleri krilyan tekniğiyle tespit edilmiştir."

"DÜNYANIN BELLİ MERKEZLERİ VAR, HEPİMİZ İZLENİYORUZ"
Dünyanın belli merkezleri bulunduğunu örneğin ABD`nin Nevada 51. bölge denilen merkezinden radyo dalgalarıyla Güney Kore`deki bir çocuğun gözündeki iltihabın yok edildiğini gözleriyle gördüğünü ifade eden Maranki, "Bu radyo dalgaları mize göre, etrafımızdaki yla yapılabiliyor. Faydalı veya zararlı hale getirilebir. En çarpıcı örnekte Apaçi helikopterlerinin Irak`taki 400 bin devrim muhafızını inlerinden çıkarıp evlerine göndermesidir. Sonradan akılları başlarına geldi. Aynı sistem Bosna`da uygulandı. Şu an TV`lerdeki 24. kareden sonra bizim göremediğimiz 25. kareler var. Bunlar bilinçaltını yönetmektedir. `AB`ye giren haindir veya girmeyen haindir` diye düşünürken bugün başka bir şey düşünebiliriz. Beyin kontrolü, zihin kontrolü vardır. 25. kareler beyin alt modunda, şekil ve ritm dalga boyutlarıyla beyin merkezlerini uyarır. Böyle inanırken başka türlü inanmaya başlarsınız" açıklamasını yaptı.

"TÜRKİYE`DE AÇILAN KUYULARIN HEPSİNDE PETROL VAR"
Radyo dalgalarının, televizyonların, gazetelerin, bu iletişim araçlarında bulunan görüş ve fikirlerin, alışveriş yapılan dükkanların, bulunulan yerlerin, görüşülen insanların hepsinin beyne etkileri bulunduğunu ve bu etkilerin insanların genlerini aktifleştirdiğini veya pasifleştirdiğini, şehvet odaklarını arttırıp azalttığını ifade eden Maranki, dünyada herkesin izlendiğini ileri sürdü.

Maranki, "Kastamonu`da 11 kuyudan 3`ünde petrol var" dediğini, ancak "yok" deyip bu kuyuların kapatıldığını, bunun kimsenin umurunda olmadığını da iler sürerek, şöyle devam etti:

"Türkiye`de açılan kuyuların hepsinde petrol var. 1998 yılında BM temsilcisiyim. Petrol yataklarını araştırıyorduk. Bartın-Sinop arasında petrolleri görüntüledik, akan yerleri tespit ettik. Ama izleniyoruz. Engel oluyorlar.

Çıkarttırmıyorlar. `Birileri bizi gözetliyor mu?`, `Her an kontrol altında mıyız?`. Evet, uzaktan zihin, beyin kontrolü mümkün. Radyo dalgalarıyla nelere tesir edebiliriz? Tusinami, kasırga, deprem, tesla projesi neleri kapsıyor? Gölcük depremi proje aksaklığı olabilir mi? Kozmoza hakim olan her şeye hakim olur mu? Gölcük depremi tesla projesiyle bağlantılı. Sordum, bağlantılı olduğunu söylediler. Nevada 51 bölgedir. Uydular görüntülüyor, orijinal resimlerdir. Basit ama hakikatler bunlar. Gözetleniyoruz."

Maranki, termal kamerayla ölen birinin bedeninin soğuyup enerjinin (ruh) çıkışını görüntülediklerini, hücreler çalışınca renklerin çalıştığını ve renklerin yavaş yavaş gittiğini, vücudun yavaş yavaş soğuduğunu, enerjinin en son kalp ve gözde toplandığını ve sonra karardığını da sözlerine ekledi. Maranki, konferansında uyduya bağlanarak Samsun Büyükşehir Belediyesi`nin odalarını da izleyicilerine gösterdi.

AHMET MARANKİ İLE BEYİN KOTROLÜ ÜZERİNE RÖPORTAJ
Prof. Dr. Ahmet Maranki tüm dünyada insanların zihinlerinin kontrol edildiğini öne sürüyor. Maranki ile Matrix`ten petrole, cep telefonundan başörtüsüne, Irak Savaşı`ndan sigaraya, 11 Eylül`den depreme kadar birçok konuda hızlı bir söyleşi yaptık. Kemerlerinizi bağlayın...
Prof. Dr. Ahmet Maranki tüm dünyada insanların zihinlerinin kontrol edildiğini öne sürüyor. Maranki ile Matrix`ten petrole, cep telefonundan başörtüsüne, Irak Savaşı`ndan sigaraya, 11 Eylül`den depreme kadar birçok konuda hızlı bir söyleşi yaptık. Kemerlerinizi bağlayın...

Soru : Son zamanlarda "Kozmik Bilinç"ten çok söz ediliyor. Siz bir kaç televizyon programında bahsettiniz. Hatta, "Kozmik Bilinç" isimli bir kitap hazırladığınız biliniyor. Nedir "Kozmik Bilinç" ?

CEVAP : Peygamber Efendimiz`in (sav), "İlmin yarısı sormaktır" şeklinde bir hadisi vardır. Biz de sormaktayız ve bunun cevabını kainatta aramaktayız. Kozmik bilinç de kainatta olan hadiselerin nasılını, niçinini, nedenini araştırmaktadır. Kozmik bilinç, "evrendeki bilim" demektir. Felsefeciler ayı, yıldızı, güneşi, Satürn`ün halkalarını araştırırlar. Ama ayı, yıldızı, Satürn`ü birbirine bağlayıp onu döndüren ve niçin döndüğünü izah eden şeyi açıklamazlar. İşte kozmik bilinç kainatı, hayvanatı, nebatatı idare eden tek bir merkez güç olduğunu ve merkezin de bize neler bildirdiğini araştırıyor. Yani "kozmik bilinç" kainat kitabını araştırır. Bir Kur`an ve bir de kainat kitabı vardır. Dünya insanlığı artık şunu bilmeli; yaşananlar ayrıdır, bilinenler ayrı. Bazı şeyler için bilimsel izah gerekir deniyor ama bu, bilimsel değil ama gerçektir. Çünkü bugün bizim konuştuğumuz, duyduğumuz ses dalgaları bütün ses dalgaları içersinde bir iğne ucu kadar yer tutar. Yine gördüğümüz bütün renkler sadece kırmızı ile mor arasıdır. Yine algıladığımız kokular, hisler, duygular bizim ölçülerimize göredir. Ama bunun ötesinde başka alemler, boyutlar vardır. İşte kozmik bilinç bunu araştırır.

Soru : Gördüğümüz renklerin ötesinde renkler var mı? Duyduğumuz ses dalgalarının ötesinde ses dalgaları var mı?

CEVAP : Vardır ve bilim bunu ispat etmiştir. Psikokinezi, yani maddenin mana ile izahı. Bilim bugün bunun nasıl olduğunu araştırmaktadır. Biz bunun mana boyutuna çok fazla girmeyeceğiz. Buna binlerce kitapta girilmiş ama bir şey anlaşılmamış ki insanlık bugünkü zor durumda. Bilimin mevcut yöntemlerinin dışında akıl yürütme, tahayyül dediğimiz ikinci aşaması, sezgi, yoğunlaşma, hissetme yani kozmik boyutu vardır. İşte kozmik bilinç bu "ötelerden" bahsediyor. O öte de Hablullah (Allah`ın ipi) dediğimiz bir iple merkeze bağlıdır. Bilgisayarlardaki kablo gibi kainattaki bütün nesneler fiiliyatlarında, hareketlerinde tek merkeze bağlıdırlar. Kainatta cansız yoktur. Taş, toprak da canlıdır. Kur`an-ı Kerim`de zihayat, ziruh ve zişuur sahipleri olarak adlandırılan ve artık bugün bunda tereddüt edilmeyen bir yaratık silsilesi var. Ama bu silsilenin dışında yine ilahi kitaplarda buyurulduğu gibi "sizin görmediğiniz benim görevlilerim vardır dünyada" deniyor. İşte bunu gavur dediğimiz Rus bilim adamları ölçmüş.



Gavur kim tartışılır!.. Herşeyi kabul edip bunların dışına çıkmayıp at gözlüğüyle meseleye bakanlar mı, yoksa din, milliyet vs adına bunları araştırmayıp bizi bu hale düşürenler mi? Ruslar "insan aura"sı dediğimiz enerjinin etrafında 1016 milyon canlının yaşadığını görüntülemiş. Yani her an bir santimle bir metre kadar etrafımızda bizi kalkan gibi "koruyan veya zarar veren" yani hayatımıza, fiiliyatımıza, halet-i ruhiyemize bağlı olarak katrilyonlarca canlı var. Bunlara "nariler, nuriler" de denilebilir. Biriyle tokalaştığınız zaman halsizleşirsiniz veya birisi size baktığı zaman yıkılırsınız. Ya da ilim meclislerinde bulunduğunuz zaman müsbet enerji yüklenirsiniz. Kötü meclislerde, kötü insanların yanında bulunduğunuz, kötü fikirlerle beslendiğiniz zaman fiziki olarak da bir şeyler kaybedersiniz. İşte kozmik bilinç bütün bunları araştırıyor ve akılları gözlerine veya midelerine inenlere anlatmaya çalışıyor.


Soru : Beyin kontrolü ve zihinlerin yönlendirilmesi konusunda yoğun tartışmalar var. Böyle bir yönlendirme veya kontrol var mı?

CEVAP : Dünyada FM dediğimiz akustik frekansları olan mikrodalgalar, nöroelektromanyetik dalgalar, uzaktan da olsa beyinlere tesir edebilmekte, davranışlar kontrol edilebilmektedir. İki yıldır kozmik bilinci insanlara, konferanslarda, televizyonlarda, gazetelerde anlatmaya çalışıyoruz. Bunları duyan insanlar garip garip bakıyorlar. "Böyle bir şey var mı?" diye soruyorlar. Çünkü dünya insanlığının beyni kontrol altına alınmış durumda. İnsan düşünen bir varlıktır ama çeşitli yöntemlerle düşündürülmüyor.

Soru : Peki nedir bu yöntemler?

CEVAP : Öncelikle aldığımız gıdaların içinde hormon denilen menfi maddeler yüklüdür. İçtiğimiz coladan, yediğimiz dondurmalardan tutun da bütün ilaçlar, etler, sütlerde mevcuttur bunlar. Siz tavukların bugün nasıl yetiştirildiğini görseniz yiyemezsiniz.

Soru : İnsanların düşünmemesi için o gıdaların içine maddeler mi karıştırılıyor?

CEVAP : Bunların planlı yapılanı var bir de hileye kaçarak yapanlar vardır. Özel olarak bu gıdalar ülkemize gönderilir. Bir çok yabancı sigara dünyada çok çeşitli üretilir. Türkiye`ye ise ayrı sigaralar gönderilir. Onun içine ayrı katkı maddeleri enjekte edilir. O insanların doğacak çocukları, düşük ağırlıklı, hırıltılı, hastalıklı, ince kemikli, gerizekalı, şaşı olsun diye. Bunu ben demiyorum, 40 bin İngiliz doktor üzerinde yapılan araştırmalar söylüyor. Demek ki her şeyde bu sıkıntıyı duyuyoruz. Niçin yüzyıl önce bu kadar hastalık yoktu. Bir çok hastalığın virüsle bulaştığı artık ortaya çıkmaktadır. Demek ki hastalıklar ağzımızla aldığımız, bedenimize giren bu gibi şeylerle bilinçli olarak oluşturulmaktadır denilebilir. İkinci yöntem olarak; radyo dalgaları ile yapılan tahribatlardır. Uzaktan radyo dalgalarıyla beyinler yönlendirilip etkilenmektedir. Mesela elimizde bulunan cep telefonu. Telefonda artıya bastıktan sonra bire basarsanız çevrilen numara Amerika ile konuşturur, yediye basarsanız Rusya ile...1`le 7 arasındaki tuş sesi farklıdır.



Aynı piyanonun tuşları gibi. Dalga boyları farklıdır, onun için sesleri farklı algılarız. Bir tuşa bastıktan sonra bizim sesimizi Amerika`ya ulaştıran nedir? İlahi metodla baktığımızda bunu taşıyanıar var. Bediüzzaman Hazretleri; "Sesler hava zerreleri üzerinde taşınır" diyor. Bunun bir ileri boyutu daha var. Hava nedir? Sadece bizim bildiğimiz hava mıdır? Seslerle, kokularla, ateşle, ışıkla, elektrikle, karanlıkla taşınır bunlar. Demek ki bunların hepsi bir yaratık. Karanlık güneşin batması değil. Bugün karanlıkta bir gözlük takıyorsunuz, insanı görüyorsunuz. Bu yeni bir boyuttur. İnsanlık bunlardan bilgisiz. Bunlar bugün mutlaka araştırılmalıdır. Güneşin ısısıyla ışığını getiren aynı olamaz. Işığını getiren ayrı bir çeşit varlıktır, ısısını getiren ayrı. Yağmur damlasını alıp getiren ayrıdır, gecenin karanlığında yıldızları görmemizi sağlayan ayrı bir çeşittir. Demek ki etrafımızda farklı dalga boylarında farklı boyutlarda, göremediğimiz o kadar çok yaratılmış varlık var ki... Mesela kozmik bilince göre virüs, bakteri, cin, şeytan, melek gibi varlıklar izafi tabirlerdir ve bunlar enerjinin farklı boyutlarıdır. Narilre ve nuriler gibi. Nazar olayı; mesela bir öküze bakıyorsunuz ne kadar güçlü diyorsunuz hayvan ölebiliyor. Onu öldüren bizim menfi bakışımız, öküzün enerjisinin buna yetmemesidir.

52 yorum:

  1. syn maranki;tüm söylediklerinize katılıyorum.peki bunca teknolojik gelişmeyi ki,çoğunluğun bundan haberi yok.menfaatimize kullanmak için ne yapabiliriz

    YanıtlaSil
  2. sivicetedavi

    YanıtlaSil
  3. sivilceler için ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  4. yha bnm yüzümde çiller war qitmeleri için napcmm ??

    YanıtlaSil
  5. ben nikahsızım dokunuyorum ama bir kararma gözlemlemedim sayın hocam neden acaba

    YanıtlaSil
  6. gerçektende söylediklerinizde çok haklısınız bizim bile çoğu zaman aklımızdan geçen ama bir türlü sordugumuz sorulara siz çok güzel bi açıklama yapmışsınız evet şu anda insanlar hep hasta her şey zmanından önce oluyor sebzeler bile mevsiminden önce oluyor ve hep hormonlu bu gibi bilgileri bizimle paylaşıp bizide bilgilendirdiginiz için size ne kadar çok teşekkür etsek azdır tesadüfen girdiğim bu sayfada sizinle tanışıp bilginizden faydalanmamı sağladığınız için çok teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  7. bu doktor harika

    YanıtlaSil
  8. gercekten cok ilginc seyler ,dogruluk payi bence cok yüksek ,,kitabi var mi acaba .ayrica bu bilgiler icin tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  9. Kitap bilmiyorum da, şifalı bitkiler görsel seti var. www.drmaranki.com da var hatta

    YanıtlaSil
  10. sevgili oktay usta
    Bu e-maili iranin urmia kentinden yaziyorum.Ben senelerdir,sizin programinizi zevkle izliyorum.Kardesim turkiye de oldugu zaman bir cok yemek kitabi getidi.Ama sizin programinizi izledikten sonra artik mutfagimda tamamen turk yemegi yapiyorum.Bir kac kere e-mail gongerdim,fakat sizden bir cevap gelmedi.Sayin hocam en son sizin yaptiginiz keci pacasini yaptim.Herkes cok begendi.Eliniz colunuz dert gormesin,siden cok seyler ogreniyoruz.Ben ogretmen oldugum icin okuldada arkadaslara hep sizin programinizi izlemeyi oneriyorum.Artik sizin programinizi cok iranli seyrediyor.Basarinizin devanin diler,saglikli ve neseli gunler dilerim.
    Saygilarimla Feride Karimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dr, Maranki demek istediniz herhalde:??

      Sil
  11. Sayın Dr.Maranki söylediklerinizin hepsine katılıyorum,sizi ve eşinizin programlarını MPL tv den izliyorum, birçok insan inanmasada bunlar gerçek eğer biraz daha manevi gözle bakabilirsek tüm bunları kulaklarımızla duyar gözümüzle görürüz ki bunları simdiki zamanda aletlerle ölçüp buluyorlar yabancılar,oysa ki peygamber efendimiz(sav)in yolundan giden nice ALLAH dostları ve evliyalar bunları yüzyıllardır görüyor hissediyor ve yaşıyor dünya onlar için baş parmağının üzeri kadar,biz müslümanları yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar bizler ilme,bilime ve maneviyata sarılıp yenilmemeliyiz.Kendi adıma ben birşeyler yapmaya çalışıyorum ve sizin anlattıklarınızı ben zaten hissediyor ve yaşıyorum RABBİM NİYYETLERİMİZİ GÜZEL EYLESİN VE GÜZELLİKLER YAŞATSIN CÜMLEMİZE AMİN.

    YanıtlaSil
  12. merhaba ben pelin yurtdisinda yasiyorum kitabiniza nasil sahip olabilirim yurtdisi siparisisleriniz varmi bu konu hakinda bilgi alirsam cok sevinirim ilginize simdiden tesekkur ederim basarilarinizin devamini diliyorum

    YanıtlaSil
  13. yha bnm yüzümde çiller war gitmeleri için napcam ?
    yardımcı olun lütfen

    YanıtlaSil
  14. hocam benim babam şeker hastası.babam geçen sene ayak parmaklarından 2 si kesildi ve o kesiklerin altından intihap aktı ve bunun sonucunda orası oyuldu şimdide o oyuğun kenarları nasır tuttu.şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz bize bi çıkış yolu gösterirmisiniz.nasıl iyileştiricez bu yarayı?

    YanıtlaSil
  15. tansiyonum.kollestrolum var.beynimde nodül var.ellerimde bileklerimde kireclenme var.hb tasıyıcısıyım.yani bedenim benden cıkmıs gibi.napmalıyım

    YanıtlaSil
  16. MRBLR BABAMIN KALP DAMARLARI TIKALI DAHA ÖNCE STENT TAKILMIŞTI AMA STENT TAKILAN DAMARLAR TIKANMIŞ ŞUANDA KILCAL DAMARLARLA KALBİ BESLENEBLİYO DR MÜDAHELE YAPMAMIŞ BİTKİSEL TEDAVİ OLARAK NE YAPMALIYIZ

    YanıtlaSil
  17. şeker hastasıyım ayaklarımda yanma elektrik çarpmaları aşırı soğukluluk ve hıssizlik oldu tahlil oldum damarlar temiz çıktı şekerden olduğu kalıcı olduğunusöylediler hissizlği ğiderici bitkisel tedavi önerinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
  18. göbeğim var yakmak için ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  19. çocuğumuz bronşit geçirdi şimdi 5 yıldır aşırı terliyor ne yapmalıyız

    YanıtlaSil
  20. selmlar hocam.ben konyadan kerim 5-6 yıldır burger hastasıyım ayagımda geniş ve derin yaram var kapanmıyor bastonla yürüyorm tıp çare bulamıyor sizi hep takip ediyorum ama hiç bu hastalıktam ve devasından bahsetmediniz ama şayet bena tedavi yöntemi önerip hayatımı kurtarabilirmisn ben hersaat acı çekiyorum gerçektn bir çare bulursanız bu büyükbir olay olabilir inanın ses getirir bende size dahaçok inanırm

    YanıtlaSil
  21. Soru:Göbeğim var yakmak için ne yapmalıyım?

    Cevap:Kendinize bir adet beyin edinin.Beyin sahibi olduğunuzda ne yapmanız gerektiğini zaten bilirsiniz.

    YanıtlaSil
  22. iyi günler bende kronik bronşit var ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
  23. slm iyi günler ahmet bey benim ağız içinde sürekli yaralar çıkıyor, kullanmadığım gargara ve solüsyonlar, ilaç kalmadı ne yapabilirim

    YanıtlaSil
  24. COCUĞUM KABIZ NE YAPMALIYIM 2,5 YAŞINDA

    YanıtlaSil
  25. göz altı şişliklerını sebeblerı nelerrdir önerelerınız nedir

    YanıtlaSil
  26. size RaBBimden hayirli uzun ömür dilerim hocam nolursunuz ALLAH rizasi icin ailevi akdeniz atesi hastaligi icin calismaniz tavsiyeniz varmi cevap verin lütfeennnnnnnnnnnnn almanyadan seyda saygilarimla

    YanıtlaSil
  27. ozaman neden bıtkıler hayatımızda ınsanlara

    YanıtlaSil
  28. ben yeşil nedenbitkıler gerçekten işeyararmı ben ınanmam

    YanıtlaSil
  29. hocam kolay gelsın hayırlı ramazanlar sızı hep takıpteyım ama hıç hastalım yok karım ın sımdıde sol ayak atar damarı tıkandı diz altında.
    bıtkisel bır kur tavsıye edermısınız acaba işlerinizde başarılar dılıyorum ve yorumlarınıza bayılıyom sızı dınleyen bır ınsan hasta olmaz bence saolun bol şanslar ve buluşlar inşallah
    hoşçakalın mutlu kalın.!

    YanıtlaSil
  30. benim yüzümde çiller var ve birazda lekeli yani karartılar oluşuyor bazı zamanlarda ne yapmalıyım bu çillerden nasıl kurtulmalıyım

    YanıtlaSil
  31. sevgili hocam saygılarimla ben 1956 doğumlu birisi 4 sene once aniden kulaklarimda bir cinlama başladi ve gitmedim doktor kalmadi ve iki sene öncede aniden olduğum yere yiğili kaldim ve 6 ay ayakta hiç kalkamadan yattim ve şimdi ise normal olarak geziyorum ama baş donmesi var gezmemi engellemiyorsizi devamliizliyorum ama her ekranda olduğunuz zaman bilemiyorum ne yapacağimi yardimci olursaniz ne yapmamlazim teşkür ederimhoşça kalin sağlikli kalin bu insanlarin size ihtiyaci var allahim sağliğini bozmasin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın hocam bu yazımı degerlendirip insanlıga hizmetinizin devamını dilerim telegram zihin kontrol sitesinden sizi tanıdım bu işin türkiye görüntülü medya tarafından beyin yıkama durum ortamının 1986 yılından günümüze maduruyum nedeni araştırmacıların gene bilgileri şehirler arası uluslar arası yük ve yolcu tasıyan agır vasıta şöförlerder almaları uzanlar ugur dündar ve dinç bilgin atv televizyonu sabah gurubu tarafından başlatılan bilgiayara beyin adepte eden durumun uygulanması ancak bunların ferhanalarının allahın sayesinde peram peram dagılmış olması ancak işin en acı tarafı sistemin daha gattar daha vijdansız gözü dönmüşlerin eline geçmesi 1997 yılında meclisi ayaga kaldırdıgım zaman yine muhattap kimseyi bulamadım 4 senedir türkiyenin en yüksek kurumlarına binlerce fakslar cektim ne yazıkki arayan soran olmadı ben bu sistemi üzerimde uygulayanların topraga basan canlı varlıklarını hakaret etmeyimde catlayıp ölüyümmü ? elbistan ceyhan mahallesi sakinlerinden söför hacı ibrahim metinim bu nedenle herşeyimi kaybettim iskenderun payas sanayisine sıgındım arabamın içinde yatıp kalkıp vakit geçirmekteyim ancak 3 senedir kuru tahta üzerinde rahat edip elektironik akımdan bu şekilde korunmaktayım hocam benimle diyaloga geçerseniz medyanın elindeki beyin yıkama medyatörün bütün kirli çamaşırlarını evel allahın sayesinde ortaya çıkarır bizde böyle vatana devlete millete hizmet etmiş oluruz baki selamlar

      Sil
  32. Sayın hocam bu yazımı degerlendirip insanlıga hizmetinizin devamını dilerim telegram zihin kontrol sitesinden sizi tanıdım bu işin türkiye görüntülü medya tarafından beyin yıkama durum ortamının 1986 yılından günümüze maduruyum nedeni araştırmacıların gene bilgileri şehirler arası uluslar arası yük ve yolcu tasıyan agır vasıta şöförlerder almaları uzanlar ugur dündar ve dinç bilgin atv televizyonu sabah gurubu tarafından başlatılan bilgiayara beyin adepte eden durumun uygulanması ancak bunların ferhanalarının allahın sayesinde peram peram dagılmış olması ancak işin en acı tarafı sistemin daha gattar daha vijdansız gözü dönmüşlerin eline geçmesi 1997 yılında meclisi ayaga kaldırdıgım zaman yine muhattap kimseyi bulamadım 4 senedir türkiyenin en yüksek kurumlarına binlerce fakslar cektim ne yazıkki arayan soran olmadı ben bu sistemi üzerimde uygulayanların topraga basan canlı varlıklarını hakaret etmeyimde catlayıp ölüyümmü ? elbistan ceyhan mahallesi sakinlerinden söför hacı ibrahim metinim bu nedenle herşeyimi kaybettim iskenderun payas sanayisine sıgındım arabamın içinde yatıp kalkıp vakit geçirmekteyim ancak 3 senedir kuru tahta üzerinde rahat edip elektironik akımdan bu şekilde korunmaktayım hocam benimle diyaloga geçerseniz medyanın elindeki beyin yıkama medyatörün bütün kirli çamaşırlarını evel allahın sayesinde ortaya çıkarır bizde böyle vatana devlete millete hizmet etmiş oluruz baki selamlar

    YanıtlaSil
  33. Sayın hocam bu yazımı degerlendirip insanlıga hizmetinizin devamını dilerim telegram zihin kontrol sitesinden sizi tanıdım bu işin türkiye görüntülü medya tarafından beyin yıkama durum ortamının 1986 yılından günümüze maduruyum nedeni araştırmacıların gene bilgileri şehirler arası uluslar arası yük ve yolcu tasıyan agır vasıta şöförlerder almaları uzanlar ugur dündar ve dinç bilgin atv televizyonu sabah gurubu tarafından başlatılan bilgiayara beyin adepte eden durumun uygulanması ancak bunların ferhanalarının allahın sayesinde peram peram dagılmış olması ancak işin en acı tarafı sistemin daha gattar daha vijdansız gözü dönmüşlerin eline geçmesi 1997 yılında meclisi ayaga kaldırdıgım zaman yine muhattap kimseyi bulamadım 4 senedir türkiyenin en yüksek kurumlarına binlerce fakslar cektim ne yazıkki arayan soran olmadı ben bu sistemi üzerimde uygulayanların topraga basan canlı varlıklarını hakaret etmeyimde catlayıp ölüyümmü ? elbistan ceyhan mahallesi sakinlerinden söför hacı ibrahim metinim bu nedenle herşeyimi kaybettim iskenderun payas sanayisine sıgındım arabamın içinde yatıp kalkıp vakit geçirmekteyim ancak 3 senedir kuru tahta üzerinde rahat edip elektironik akımdan bu şekilde korunmaktayım hocam benimle diyaloga geçerseniz medyanın elindeki beyin yıkama medyatörün bütün kirli çamaşırlarını evel allahın sayesinde ortaya çıkarır bizde böyle vatana devlete millete hizmet etmiş oluruz baki selamlar

    YanıtlaSil
  34. Sayın hocam iki yıllık önlisans programı mezunu biri nasıl oluyorda profesör olabiliyor, ne profesörü olduğunuzu bu ünvanı hangi üniversiteden aldığınızı merak ediyorum,,

    YanıtlaSil
  35. hocam bu akcıgerdekı damar tıkanıklıgının bır bıtkısel ılacı varmı.sagtarafta akcıgere gıden damarlarda kan pırtılasması var bır acıklama yapabılırmısınız

    YanıtlaSil
  36. ben size yurt disindan yaziyom benim sac diplerim kasiniyor kepek yok mantar yok sacim yaglida degi ama kasiniyor evde yapa bilecem yada burada alabilecem bitkisel bitki karistira bilecem vere bileceginiz birsey varmi dr bey bu mail adressim efo1959@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyne gıden damarlarda(boyundakı ıkı ana damarda)1mm kalınşama oldugu söylendi,süreklı dengemde sorun var,başımda bellı zamanlarda şiddetli agrı vb şikayetler.

      Sil
  37. Sayın hocam annem 53 yasında annemde ıltıhaplı eklem rometızması var sureklı sısıyor ve kolları kasılıyor hareket ettıremıyor coguzaman. Doktorlar kortızon ılacları verdı ama uyusukluk yapıor bu sefer daha kotu oldu ne yapabılırız lutfen yardımcı olurmusunuz sımdıden tesekkurler

    YanıtlaSil
  38. selam hocam.benim bir bucuq yashinda torunum var.hastalandiqda ben ona ihlamur cayi ,bal,zencefil karisimi veriyorum.acaba dogru ediyorum.lutfen cevab yaziniz.tesekkur edirem.

    YanıtlaSil
  39. Merhaba benim sac tiplerimde yaralar çıkıyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  40. sayın hocam ayağımın altında bir yara çıktı kenarları kızarmış yara iltihap tutmuş bu yar yüzünden yürüyemiyorum ayakkabı giyemiyorum evde hapis kaldım lütfen yardım edin hocam şimdiden çok sağolun

    YanıtlaSil
  41. benim oğlumda morfea ve göz tikleri var yardımcı olabilirmisiniz oğlum 12 yaşında

    YanıtlaSil
  42. merhaba benim oğlumda morfea ve göz tikleri var ne yapmalıyım yanıtlarmısınız

    YanıtlaSil
  43. SAYIN HOCAM İKİ YILLIK EĞİTİM İLE NASIL PROF. DR İBARESİNİ ALDIĞINIZI DA ANLATIRSANIZ GIDA MÜHENDİSLİĞİ OKUYAN ÜZERİNE MBA MASTERI YAPAN VE DOKTORA İÇİN SAVAŞAN 43 YAŞINDAKİ BİRİ OLARAK BENDE BİLGİLENEYİM. SAYGILARIM İLE

    YanıtlaSil
  44. sayın ahmet hocam ben hepatit c hastasıyı ilaç tedavisini uygun bulmuyorum bu yüzden yardımınızı ve tavsiyenize ihtiyacın var ya bitkisel tedavi yada bu hastalıkıa yaşıcam

    YanıtlaSil
  45. kimyasal ilaçlar insana zarar veriyor

    YanıtlaSil
  46. Sayin hocam,evvela tesekkurlerimi bildirirem.Cunki sizin bilgileriniz sayesinde az da olsa sagligima donmus bulunmakdayim.Ama mani narahat eden atamin veziyyetidi.Ozunu cox piss hiss eleyir.Medesinde eroziyalar var.Bagirsaqlarinda spazma ve qebizlik narahat edir.Cox xahis edirem ki yardimlarinizi esirgemeyin.Ne lazimdisa litfen soylehin men yerine yetirim.Atami bu veziyyetde gorende nefes ala bilmirem. Neler yemeli ,neler icmelidise soluyun lutfen.Bir de sizin novbeti detoks kampiniz ne vaxt fealiyyetde olacaq.Cox xahis edirem soyleyin ora qatilmaq ucun neler elemek lazimdi.Hara muraciet etmeliyem.Azerbaycandan Vefa.

    YanıtlaSil
  47. sayin Ahmet Maranki .menim adet duzensizliyim var 25.03.2013 den bu gune kimi adet gormurem cox ilaclar icdim fayda etmir .azeriyim sizin terefinizden tedavi olmak istiyirem, ama size nece ulasacagimi bilmirem .bu konuda yardiminiz gerekli hormetle

    YanıtlaSil
  48. Doktor bey çocuğun 2 aylik burunlari tikali yutkunamiyor sifali bitkilerden ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
  49. Hocam bipolar bozukluğun tedaavisi var mı? LÜTFEN CEVAPLAR MISINIZ?

    YanıtlaSil

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.