7 Aralık 2008 Pazar

İbrahim Saracoglu - Keçiboynuzu Kürünün Yapılışı

İbrahim Saraçoğlu


Soğuk su altında 6-7 adet keçiboynuzunu yıkadıktan sonra 600-650 ml (yarım litreden biraz fazla) kaynamakta olan suyun içine harnupları kırarak atınız. 3-4 dakika hafif ateşte ağzı kapalı olarak kaynadıktan sonra 20 dakika soğumaya bırakınız. Yirmi dakika sonra harnup parçalarını temiz bir kaşık ile kabın içerisinden çıkartınız. Soğuduktan sonra temiz bir kaba suyunu alınız. Her ay dört gün, sabah ve akşam birer çay bardağı içilir.

Uygulama

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşıKaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Ancak, bilmeniz gereken nokta kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız

6 yorum:

  1. arkadaşlar bu konuda başka neler tavsiye edebilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim ekin

    YanıtlaSil
  2. seker kullanılırmı nasıl daha etkilidir acaba
    10 yasında kızım sekersiz diyor içmiyor.

    YanıtlaSil
  3. ben iki senedir evliyimm vee bebegimizin olmasini cok istiyoruzz amam ilmuyooo bunu icinn nasil bi bilgi veriirsinizz bizee lutfen bize yardim ediinn

    YanıtlaSil
  4. iktiadırsızlık için için 2.tarifimi yapacaz tskrlr

    YanıtlaSil
  5. Keçi boynuzu kürü çocuğu olmayanda işe yarıyormu

    YanıtlaSil
  6. Her ay dört gün, sabah ve akşam birer çay bardağı içilir. buraswını anlamadım hangi günler içeceğiz yada ayda 4 gün mü içelecek peşpeşe mi ?

    YanıtlaSil

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.