18 Ocak 2009 Pazar

İbrahim Saraçoğlu'dan Adaçayı kürü(Bademcik,faranjit,diş eti iltihabı için)

Ada Çayı Kürü

Bir su bardağı suda bir poşet adaçayı veya bir tatlı kaşığı taze adaçayı on dakika demlenir. Günde 2-3 defa gargarası yapılır. Beraberinde bir ay boyunca hergün bir çay bardağı adaçayı içilir. Demleme bittikten sonra bitkiyi daha fazla suda bekletmeyiniz mutlaka süzüp ayırınız.

Not: Adaçayını aktarlardan almanız tavsiye edilir. Hem ucuz hem de amacınıza daha uygundur.

Not: Doktorunuzun verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Bilinmesi gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda doktorunuzun görüşünü alınız.

saracoglu.at

2 yorum:

  1. hocam siz numbervone sınız benim için

    YanıtlaSil
  2. benim içinde numbervonesiniz hoçam

    YanıtlaSil

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.