29 Ocak 2009 Perşembe

Sinüzit için Papatya Kürü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu


Hazırlanışı : Yaklaşık yarım litre suyu bir tencerede kaynatın. 3 çorba kaşığı kurutulmuş kır papatyasını (büyük papatya olmaz) kaynamakta olan suyun içine atın.

Uygulanışı : Başınızı havlu ile örterek, yüzünüzü buharına tutarak burnunuzdan nefes alıp verin.

Bu uygulamayı 5 dakika uygulayın. 5 dakika tamamlandıktan sonra yarım saat ara verip tekrar beş dakika aynı şekilde başınızı havlu ile örterek uygulayın.

Ertesi gün aynı şekilde 5 dakika uygulayıp yarım saat ara verin ve tekrar 5 dakika uygulayın.

Akıntının gelmeye başladığı gün 3 gün ara verin.Papatya kürünü Sinüzit tamamen kuruyana kadar uygulanması gerekir. Papatya kürü uygulamasının yarım bırakılması halinde sinüzit tekrar edebilir.
kaynak: mucizeiksirler.blogspot.com

4 yorum:

  1. Hocam allah için biriside ben şunu uyguladım sinüzit illetinden kurtuldum desin 18 yıldır çekiyorum.

    YanıtlaSil
  2. valla tarife aynen uydum, 4 gün aralısız yaptım, zerre kadar bir akıntı, değişiklik olmadı...! sonra bıraktım.. harbiden kim görmüş faydasını ya, uygulayan varsa yazsın allahaşkına...

    YanıtlaSil
  3. şidetli baş ağrıs çekdiğinizde kaynamış su buharını bi deneyin anında kesiyor kızımın sünüzütü var denemeye başladım inşallah iyi gelir.Ama şiddetli baş ağrısında bi deneyin ağrıdan çıldırırcasına dayanamazken anında kesdi derim.Meliha çiçek izmir

    YanıtlaSil
  4. ben oğluma uyguladım.gerçekten geçirdi.sürekli antibiyotik içiyordu her sinüzit olduğunda.artık içmiyor.şuanda yine sinüzit ve yine papatya kürünü uygulamaya başladım.

    YanıtlaSil

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.