27 Mart 2009 Cuma

Ahmet Maranki Ciğer Otu hakkında açıklıyor...




Önerilen hastalıklar: Göğsü yumuşatıcı ve kan yapıcı etkisi oldukça fazladır. Akciğere hastalıklarına şifadır. Öksürüğü kesip, balgam söktürür. Aynı otun ishale karşı etkisi de bilinmektedir. Cilt iltihaplarının, egzamaların ve yaraların tedavisinde faydalıdır.

Kullanım şekli ve dozu: 2 çorba kaşığı ciğer otu, yarım litre kaynar suyla haşlanıp, 1 saat bekletilir. Yemeklerden sonra 3 öğün birer çay bardağı alınır. Ciğer otu lapa yapılarak çıban ve iltihap üzerinde bir süre bekletilir.


Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

1 yorum:

  1. kullanım süresi ne kadar kullanılması gerek acaba hafta gün olarak Teşekkürler..

    YanıtlaSil

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.