21 Nisan 2009 Salı

Ahmet Maranki Şifaı Bitkiler Kitabında Kombu Çayı ile ilgili bilgi veriyor...



Önerilen hastalıklar: Enerji verir, bedeni toksinlerden temizler, yaşlanmayı yavaşlatır. Vücut için çok önemli bir besin kaynağıdır.

Kullanım şekli ve dozu: Hazırlanmış olan çaydan, sabah akşam, soğuk veya ılık olarak birer bardak içilir.

Sıcak iklimlerde evde hazırlanan çay, hijyen kurallarına uyun yapılmamışsa, sağlıklı olmayabilir. Bazı kişilerin bu çaya alerjisi de olabilir. Mide ülserinde ve asit problemlerinde kullanılması uygun değildir.



Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.