14 Nisan 2009 Salı

Kedi Otu Kökü hakkında Ahmet Maranki anlatıyor...

Önerilen hastalıklar: Uykusuzluğu giderici, rahatlatıcı, sakinleştirici etkisi vardır. Uyku düzensizliklerine karşı kullanılır. Gerginliğin yol açtığı kas spazmlarını giderir.

Hayvanlarda yapılan deneylerde çok yüksek dozlarda bile yan etkisi görülmemiştir. Kötü kokusu az da olsa mide şikayetlerine yol açabilir. Reçeteli uyku ilaçlarının yada sakinleştiricilerin kediotuyla birlikte alınmaması gerekir.


Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

17 yorum:

  1. bu bitkiyi bu gün aldım ve yaklaşık 7 saat önce bir şay kaşığı içtim, şimdilik gayet memnunum, ilerleyen günlerde durumdan haberdar ederim sizleri.

    YanıtlaSil
  2. yorumu yazmamdaki sebeplerden biriside kullanmadan önce bu bitkiyi daha önce kullananlardan bitkiyle ilgili bir yorum bulamayışımdandır.bir tür denek lik yaptımda denebilir:-)
    şimdilik ısrarla tavsiye debileceğim bir bitki diyebilirim.

    YanıtlaSil
  3. ulviye:
    bu bitkiyi 3 aydır kullanıyorum. o kadar faydaliki işim çok dikkat isteyen bir işti kullanmaya başladıktan sonra dikkatim arttı .sabahları uykumu alamadan uyanıyordum daha doğrusu zor uyanıyordum.ama şimdi saat 7.10 çalar saat çalmadan uykumu almış vaziyette uyanııyorum.asabi hallerimde büyük oranda geçti.

    YanıtlaSil
  4. alkol aldığım için uyuyabiliyorum. alkolü içmeden uyuma şansım çok az. faydalı olur düşünhcesiyle kullanacağım

    YanıtlaSil
  5. emziren bayanlar kullanabilir mi? 10 aylık bebeğim var bebeğimede verebilirmiyim ikimizin içinde yan etkisi olurmu nasıl hazırlayıp ne miktarda içmeliyim

    YanıtlaSil
  6. bnde migren hastasıyım onn için deneyecem.iyi geliormus :D

    YanıtlaSil
  7. bende miğren hastasıyım hemen yarın alıp deneyeceyim

    YanıtlaSil
  8. Kötü kokuyor, karıştırılıp içilmesinde fayda var. Ben yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, içtikten kısa bir süre sonra uykuya dalabiliyorsunuz. Kaygı-gerginlik...için de birebir. Uykunun kalitesini arttırdığı yazılıydı bir sitede, katılıyorum. Daha az uyumama rağmen bedenim dinç (fakat kelimeleri yanlış okuduğumu farkettim-bence tek olumsuz yanı dikkati azaltması).

    YanıtlaSil
  9. günde kaç kez ve ne zamana kadar içmek gerekir? fazlası zarar değilmidir?

    YanıtlaSil
  10. kediotu draje olarak ezilip yemege karistirilirsa herhangi bir zarari olur mu??
    ILAC ICMEYI REDDEDEN HASTALAR ICIN::..
    lütfen yetkili bir kisiden cevap..
    tesekkürler

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlarımın aman deli misin ne olduğunu bilmediğin şeyi kullanma demelerine rağmen kimseyi dinlemeyip kullandım. 2 aydır kullanıyorum. birkaç gün sonra 2. kez 1 hafta ara vereceğim. bi süre kullandıktan sonra ara vermek gerekiyormuş. aksi takdirde uyarıcı etkisi oluyormuş. memnun muyum, evet çok memnunum. sabah diri bir şekilde kalkıyorum. üzücü bir olay yaşadığımda bunu daha çabuk atlatabiliyorum, yada tolore edebiliyorum. orta şiddette anksiyete bozukluğum var. beni üzen şeyleri görüyorum anlıyorum üzülüyorum ama hayatımın merkezine koymuyorum. kullanmaya devam edeceğim. tavsiye ederim. kimyasal ilaçlar gibi yan etkisi yok.

    YanıtlaSil
  12. Eczaneye gidip kutu kutu gereksiz antidepresyon atatax bilmem ne alacaginiza kaynatin icin bi sabah bide aksam yatmadan 1 su bardagi gayette rahatlaticivede onarici bi bitki tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  13. Bende bi ara kulanmistim çok iyi geldi.ve daha sora almayı bıraktım. Ama şimdi çok daha kaygi endişem var.ölüm korkusu.kalp çarpıntısı. En çok kalp çarpıntısı yaşıyorum.b yine icicem bu kapsülü

    YanıtlaSil
  14. Bende bi ara kulanmistim çok iyi geldi.ve daha sora almayı bıraktım. Ama şimdi çok daha kaygi endişem var.ölüm korkusu.kalp çarpıntısı. En çok kalp çarpıntısı yaşıyorum.b yine icicem bu kapsülü

    YanıtlaSil
  15. koku sorununu nasıl çözücez

    YanıtlaSil

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.