18 Ocak 2010 Pazartesi

Ahmet Marankiden Saç Dökülmesine Karşı Formüller

Her gün yaklaşık 50 ile 100 arası saç telinin dökülmesi normaldir. Saçların bunun üzerinde dökülmesi önemlidir. Dökülen saç tellerinizin sayısını bilemezsiniz fakat tarakta, lavaboda biriken, kıyafetlerinizin üzerinde görülen saç tellerinden saçlarınızın normalin üzerinde döküldüğünü anlayabilirsiniz.

Hastalıkların en büyük sebepleri bedendeki toksinler, mikroplar ve virüslerdir. Hastalıkların sebepleri ortadan kalkmadan düzelmez. Saç dökülmesi de vücutta oluşan bir rahatsızlığın habercisidir.

Kaniat Eczanesinden Bitkisel Formüller

Susamyağı, çam yağı, sarımsak yağı, ısırgan yağı, badem yağı ve zeytinyağından oluşan karışımı, gece yatmadan önce kafanızdaki noktaları uyararak masaj yapmanız tavsiye edilir. (Kafanızdaki masaj noktalarını bulabilmek için “Profilaktik Masajla Mucizevi Tedaviler” kitabımızdan faydalanabilirsiniz.) Daha sonra saçınızı boneyle kapatıp, yatın. Bu karışımın sadece saçınızı beslemekle kalmadığı, bedeninizi de beslediği bilinir.

Sabahları saçınızın durularken 1 litre suya 1 bardak üzüm sirkesi koyup saçınızı yıkamanız önerilir. Bu işlemleri 1 hafta boyunca her gün, ikinci hafta gün aşırı, üçüncü hafta ise 3 günde bir tekrarlamanız tavsiye edilir.

Daha geniş bilgi "Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler" kitabımızda mevcuttur...

1 yorum:

  1. lütfiye kütük26.11.2012 16:38

    hocam sivilcelerime çözüm bulun lütfen,,,cildim çok yağlı

    YanıtlaSil

Teşekkürler...
Yorumunuz kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.